Partner van EDEN

In 2015 kruiste Jason Alexander Wauters mijn pad.

Jason, stichter van EDEN, volgde als 1 van de 10 geselecteerden de enige one year schooling die Klaus Ferdinand Hempfling ooit gaf.

Klaus, befaamd om zijn werk met wilde hengsten en beroemd door o.a. zijn bestseller ‘Dancing with Horses’ is een internationale autoriteit in de paardenwereld.

Jason verfijnde de technieken nog verder, verbreedde zijn kennis en specialiseerde zich in de begeleiding van de fysieke én mentale ontwikkeling van zowel mens als paard.

Zijn bedrijf EDEN staat voor Escuela del Equilibrio Natural: De School voor het natuurlijke evenwicht. Hij gaf reeds wereldwijd clinics, van de Verenigde Staten tot in Nieuw Zeeland. Topklasse die nooit eerder gezien is!

Om zijn ervaring op een kwalitatief hoogstaande manier door te geven koos hij slechts één stagiair die hij vijf jaar lang opleidde.
Mijn dankbaarheid is dan ook groot omdat ik die kans kreeg de opleiding tot ‘EDEN’s Teacher’ te mogen voltooien bij hem.

Jason is mijn meest inspirerende leermeester ooit.
Hij beheerst ‘The Art of Horsemanship’.

Terwijl ik nu zelf vanuit mijn eigen bedrijf Equenthos les en training aanbied, heb ik het genoegen nog steeds nauw met Jason te mogen samenwerken. We werken op regelmatige basis met intervisie en bieden elkaar praktische ondersteuning.

www.eden.life